Hvordan laster jeg ned New Faith Network sin app?

New Faith Network er tilgjengelig på mange enheter, og avhengig av type enhet kan du laste ned vår New Faith Network-app.

Last ned appen New Faith Network på smarttelefoner eller nettbrett:

• New Faith Network kan lastes ned fra enhetens app store. Følg lenken nedenfor med enheten din for å installere New Faith Network.
  • Last ned NFN fra App Store
  • Last ned NFN fra (Google) Play Store

Bruke New Faith Network på datamaskinen din:

• New Faith Network kan nås via nettleseren din ved å gå til www.newfaithnetwork.com. Her kan du logge på eller opprette en ny konto.

Bruk New Faith Network på andre enheter:

• New Faith Network har foreløpig ikke en app for streaming fra mediaspillere, spillkonsoller eller Blu-ray-spillere. Som et resultat vil ikke New Faith Network fungere på disse enhetene. Du kan imidlertid se New Faith Network på TV-en din med Google Chromecast, Apple TV eller en HDMI-kabel. I tillegg kommer Smart TV-appen vår snart.