Hvorfor sier New Faith Network at kontoen min allerede er i bruk?

Prøver du å opprette en konto, men så får du beskjed om at kontoen din allerede er i bruk?

 

Da har du sannsynligvis allerede en konto med denne e-postadressen. Du kan tilbakestille passordet ditt og prøve å logge på igjen. I “hvordan endrer jeg passordet mitt?” forklares det hvordan du kan tilbakestille og endre passordet ditt.

 

Hvis du allerede har en konto og prøver å logge inn, kan du registrere deg på denne siden.

 

Fungerer det ikke? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.


Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.