Hvilke abonnementstyper tilbyr dere?

Med New Faith Network har du eksklusiv tilgang til alle tjenester og videoer på plattformen.

Fordelene med New Faith Network:

• Ubegrenset kristne filmer, refleksjoner og (egne) serier
  • Nye filmer og serier for store og små hver uke
  • Helt annonsefri
  • Mulighet til å avslutte abonnementet månedlig

Når du registrerer deg hos New Faith Network, kan du velge mellom to typer abonnement:

• Månedlig abonnement: for dette betaler du et fast månedlig beløp på 79 kr etter en gratis prøveperiode på 14 dager.
  • Årsabonnement: for dette betaler du et fast årlig beløp på 790 kr etter en gratis prøveperiode på 14 dager.