Hvordan slår jeg på de norske tekstene? Jeg ser ingen tekster?

Hvordan bruke undertekster på New Faith Network

Alle filmer og serier på New Faith Network har engelske undertekster. Slik slår du undertekster av eller på og velger ønsket språk på forskjellige enheter:

Nettleser

1. Start filmen eller serien du vil se.
  2. Klikk på tannhjulikonet (innstillinger) nederst til høyre på videoskjermen.
  3. Klikk på 'Undertekster' i menyen som vises.
  4. Velg ønsket språk for undertekster eller slå dem av.

Telefon/Tablet

1. Åpne New Faith Network-appen og start filmen eller serien du vil se.
  2. Se etter tannhjulikonet nederst til høyre på videoskjermen.
  3. Trykk på tannhjulikonet, og en meny vises. Velg 'Undertekster'.
  4. Velg ønsket språk for undertekster eller slå dem av.

Smart TV

1. Åpne New Faith Network-appen på din Smart TV og start filmen eller serien.
  2. Naviger til bunnen til høyre på videoskjermen der du finner noen knapper. Velg tannhjulikonet (innstillinger).
  3. Velg 'Undertekster' i innstillingsmenyen.
  4. Velg ønsket språk for undertekster eller slå dem av.