Hvordan sletter jeg min konto?

Vi er kede af at se dig gå. Inden du fortsætter, skal du sørge for, at dit abonnement er opsagt. Når du har modtaget e-mailen, der bekræfter opsigelsen, kan du følge nedenstående trin for at slette din konto:

  1. Gå til vores hjemmeside og log ind.
  2. Klik på profilikonet (cirklen) i hjørnet af skærmen.
  3. Vælg Kontoindstillinger, og gå til Kontodetaljer. 
  4. Klik på Administrer indstillinger.
  5. Klik på knappen Slet konto nederst til højre under kontooplysningerne.
  6. Sæt flueben i boksen for at bekræfte, at du ønsker at slette din konto og dine data.
  7. Klik derefter på knappen Slet konto for at fuldføre processen.

Når din konto er blevet slettet, bliver du automatisk logget ud. Hvis du vil sikre dig, at kontoen er blevet lukket, kan du prøve at logge ind igen. Hvis din e-mailadresse ikke længere genkendes, er kontoen blevet slettet.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.