Varför ändras priserna på medlemskap från och med 8 mars 2021?

2017 startade vi New Faith Network som den första kristna streamingtjänsten i Benelux. Sedan dess har vi vuxit i ett otroligt tempo:

Vi har det största utbudet av kristna filmer och serier, med titlar som The shack, War room och Samson.

• Lanseringen av vår app för Smart-TV, smartphones och surfplattor.

• Lanseringen av New Faith Network i andra länder, som Norge och Nya Zeeland.

• Därför vill vi tacka dig som är medlem hos oss. Vi vill fortsätta göra våra tjänster bättre, och har många stora planer för 2021:

• Fortsätta utöka vårt utbud med de bästa filmerna och serierna.

• Nya filmer och serier för de små.

• Fortsätta utveckla vår app och göra den tillgänglig för fler enheter.

På så vis kan vi förbättra din tittarupplevelse och erbjuda dig ännu mer av det kristna innehåll som du älskar. Det finns med andra ord mycket att se fram emot!

För att förverkliga dessa planer kommer vi ändra priset på ditt New Faith Network-medlemskap. Från 7 mars kommer priset att vara 89 kronor per månad, eller 890 kronor per år.

Först när ditt nuvarande årsmedlemskap hos New Faith Network löper ut kommer det nya priset träda i kraft. Du behöver inte göra någonting, utan kan bekymmerslöst fortsätta titta.

Vill du inte längre ta del av det största utbudet av kristna filmer och serier? Du har ingen bindningstid utan kan alltid säga upp ditt medlemskap. Det gör du med några få klick under "inställningar" i din profil.

Om du har några frågor eller behöver hjälp, hör av dig till oss! Det gör du genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.