Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

- Surfplatta/Telefon:

1. Du kan ändra dina personuppgifter här Personal information.

2. Klicka på ikonen med tre ränder i det övre vänstra hörnet av din skärm.

3. Klicka på ikonen och välj 'profil'.

4. Du kan ändra ditt namn genom att klicka på 'användaruppgifter' sedan 'ändra' för att ändra ditt för- och efternamn.

5. Längre ned på samma sida kan du ändra ditt lösenord genom att klicka på 'lösenord' sedan 'ändra'.

- PC:

1. Du kan ändra dina personuppgifter här Personal information.

2. Klicka på ikonen i det övre högra hörnet av din skärm.

3. Du kan klicka på 'lösenord' sedan 'ändra' för att ändra ditt lösenord. Klicka på 'spara ändringar'.

4. I det övre vänstra hörnet av din skärm kan du klicka på 'personuppgifter'. Klicka på 'ändra' för att ändra ditt för eller efternamn.

Glömt ditt lösenord:

Du kan ändra ditt lösenord i dina profilinställningar. Du hittar dina profilinställningar längst upp till höger. Om du glömt ditt lösenord, begär ett nytt lösenord genom att klicka på "Glömt lösenord" på inloggningsskärmen.

Avsluta eller pausa:

Vill du avslutta eller pausa din prenumeration? Gå då till Hur avslutar eller pausar jag min prenumeration?

Tyvärr går det inte att ändra mejladressen som är kopplad till ditt konto. Råkade du skriva fel mailadress? Vänligen kontakta vår kundservice genom att klicka på det röda kuvertet längst ner till höger på hjälpsidan.