För att kunna njuta av dina favoritfilmer på New Faith Network måste du ha registrerat dina personliga uppgifter. Det kallar vi ett konto. För att skapa ett konto, gå till www.newfaithnetwork.com.

• Klicka på Registrera.

• Ange en giltig e-postadress och välj ett lösenord.

• Lägg till dina betalningsuppgifter för att använda den 14-dagars kostnadsfria provperioden. Vi verifierar ditt konto genom att debitera 2 kr från ditt konto.

• För att vara säker på att du har den angivna e-postadressen skickar vi en bekräftelselänk till den e-postadressen. Klicka på den länken för att aktivera ditt konto.