Hur laddar jag ner appen New Faith Network?

New Faith Network är tillgängligt för många enheter och beroende på vilken enhet du använder, kan du ladda ner vår New Faith Network app. Kolla på denna video för hjälp med att ladda ner appen:  ´How to download the app´

Ladda ner New Faith Networks app på mobil eller surfplatta
 NFN kan laddas ner via app store på din enhet. Klicka på länken nedan för instruktioner på hur du kan ladda ner NFN.

Download NFN in the App Store
Download NFN in the (Google) Play Store

Hur fungerar New Faith Network appen?
Kolla på denna instruktions video: ´How to use the app´ eller ´'How do the functions on the app work´.

Använd New Faith Network på din dator
Du kan få tillgång till NFN genom att söka på www.newfaithnetwork.com i din webbläsare, logga sedan in och skapa ett konto.

Använd New Faith Network på andra enheter

NFN är inte kompatibel med Smart TV, streaming mediaspelare, spelkonsol, settopboxes eller Blu-ray-spelare ännu. Därför fungerar inte NFN på dessa enheter, men genom att använda Google Chromecast eller Apple TV kan du få tillgång till NFN på en större skärm.