Hur använder jag mitt presentkort eller kupong?

Vad trevligt att du har en kupong, presenkort eller kampanjkod! Det finns två sätt du kan ange koden:

• Jag har en kupong eller kampanjkod och har redan en prenumeration

• Jag har en kupong eller kampanjkod, men har ingen prenumeration än

Jag har en kupong eller kampanjkod och har redan en prenumeration

Steg 1: Gå till din profil

Steg 2: Klicka på "Jag har en kupong" under din prenumerationsinformation.

Steg 3: Ange koden och tryck på enter.

Koden har nu aktiverats.

Jag har en kupong eller kampanjkod, men har ingen prenumeration än

Steg 1: Gå till www.newfaithnetwork.com och klicka på "Registrera" längst upp till höger.

Steg 2: Ange en giltig e-postadress och skapa ett lösenord.

Steg 3: Klicka på "Fortsätt"

Steg 4: Välj en prenumeration. Den prenumeration du väljer beror på kupongen eller kampanjkoden du har. Koden fungerar inte om du klickar på fel prenumerationstyp.

Steg 5: Ange koden

Steg 5: Klicka på "Fortsätt"

Steg 6: Klicka på "Kontrollera dina betalningsuppgifter";

Steg 7: Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter. Vi debiterar 42 öre från ditt konto för verifiering.

Steg 8: Du har nu aktiverat din prenumeration. Du kan nu se New Faith Network gratis i en månad eller år, detta inkluderar den 14 dagar långa testperioden.