Samsung enheter kan uppleva problem då de använder vår webbsida. Detta sker för att Samsung enheter är programmerade att användas med Samsungs webbläsare. Samsungs webbläsare är inte kompatibel med vår hemsida.

Det är bäst att använda Google Chrome Description: hromeoch välj gärna att ha Google Chrome som din standard webbläsare på din telefon och surfplatta för att undvika att detta problem sker igen.

För att välja Google Chrome som din standard webbläsare:

1. Hitta dina Google Inställningar på din Android enhet:
    • Öppna inställningar. Scrolla ner och välj Google.
    • Öppna appen Google InställningarDescription: oogle Instellingen.
  2. Klicka på Apps.
  3. Öppna standard-appar:
    • Inställningar Description: nstellingen i det övre högra hörnet. Klicka på Browser-app under Standard.
    • Klicka på Avancerad Description: n vervolgens Standardappar Description: n vervolgens Browser-app.
  4. Klick på Chrome Description: hrome.