Hoe installeer ik de New Faith Network app op mijn Smart TV

Vanaf heden is het mogelijk om rechtstreeks vanaf je Smart TV te genieten van de films en series.

Wil jij de Smart TV app installeren op jouw televisie? Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Open de app winkel van je televisie (Google Play, Apple App store, etc.)

Stap 2: Zoek op ‘New Faith Network’

Stap 3: Selecteer installeren

Stap 4: Open de zojuist geïnstalleerde app

Stap 5: Ga naar profiel (icoon aan de linkerzijde van het scherm)

Stap 6: Vul je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in en selecteer ‘Inloggen’

Je kunt nu genieten van het volledige aanbod van New Faith Network rechtstreeks vanaf je Smart TV

Wil jij weten of jouw apparaat geschikt is voor de Smart TV app? Klik dan hier.

Mocht het niet lukken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de envelop rechts onderin.