Ik ben nog geen klant. Hoe maak ik een account aan?

Telefoon/smartphone

Wat leuk dat je een abonnement wilt afsluiten voor New Faith Network! Om een account aan te maken ga je naar onze webpagina www.newfaithnetwork.com. Klik vervolgens op de rode knop ''Start je gratis proefperiode''. Maak je registratie compleet met de volgende stappen:

Stap 1: Voer een geldig e-mailadres in en verzin een wachtwoord. Je kan je ook registreren met Facebook.

Stap 2: Kies voor een maandabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 3: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 4: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle vragen we je om 2 cent over te maken van je rekening.

Stap 5: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

LET OP: Je kan niet via de app een account aanmaken.

PC

Om een account aan te maken ga je naar onze webpagina www.newfaithnetwork.com en klik je linksonder op de rode knop 'Start je gratis proefperiode'.

Stap 1: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 2: Kies voor een maandabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 3: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 4: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle vragen we je om 2 cent over te maken van je rekening.

Stap 5: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.

Je kunt jouw account terugvinden door te klikken op ‘Profiel’, rechts bovenin op de pagina.

Heb je geen e-mail ontvangen? Misschien is de mail terechtgekomen in jouw spambox. Is dat zo? Geef aan dat de e-mail geen spam is en/of voeg het e-mailadres (noreply@newfaithnetwork.com) toe aan je adressenlijst.

Is de mail ook niet in je spam box? Via je profielpagina kan je een nieuwe activatielink aanvragen.