Je kunt jouw unieke code gebruiken voor je nieuw account of bestaand account:

Heeft u al een NFN+ abonnement?

Ga dan naar uw profielinstellingen. Klik hiervoor rechtsboven op het poppetje en vervolgens op 'profiel'. In het vak 'abonnement' klik je op 'wijzigen'. Vul vervolgens uw unieke code in. De unieke code vindt je rechtsonder op de cadeaukaart onder de kraslaag.

Heeft u nog geen NFN+ abonnement?

Ga dan naar newfaithnetwork.nl/register. U kunt tijdens het registreren de code invullen. Dit kan onder de keuzeoptie voor de abonnementen.

Voor verdere informatie over de registratie kunt u gaan naar: 'Hoe maak ik een account aan?'

De stappen zijn als volgt:
Om een account aan te maken ga je naar New Faith Network webpagina en klik linksboven op de drie streepjes en dan op de rode button 'Registreren'.

Stap 1: Klik op de knop registreren.

Stap 2: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in. Je kan ook je registreren met Facebook.

Stap 3: Kies voor een maandabonnement, halfjaarabonnement of jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 4: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 5: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle schrijven we 2 cent af van je rekening.

Stap 6: Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te activeren.