Hoe kan ik New Faith Network op mijn TV kijken?

Binnenkort lanceren we de New Faith Network smart-tv app, waarmee je heel makkelijk je favoriete films, series en sprekers op je tv kan kijken. Deze zal beschikbaar zijn voor LG, Samsung, Apple TV en Android TV.

Wil je nu al New Faith Network op je tv kijken? Dat kan, bijvoorbeeld met Chromecast of Apple Airplay

Google Chromecast:

Beschik je over een Google Chromecast? Dan kun je je favoriete films, series en sprekers ook direct op je televisie afspelen.

Let op dat je televisie aanstaat en zet je tv met de afstandsbediening op het HDMI-kanaal van de HDMI-poort waar je Chromecast op is aangesloten.

Klik eerst op de film, serie of spreker die je wil afspelen.

In de videoplayer zie je het cast icoontje staan. Druk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.

Zodra je een film, serie of spreker start, begint deze direct met afspelen op je televisie

Apple Airplay

Om gebruik te maken van Apple Airplay heb je een Apple apparaat nodig. Als je jouw Apple apparaat hiermee verbindt, kun je gebruik maken van de Apple Airplay service.

HDMI kabel

Heb je geen streaming apparaat, maar wel een HDMI-aansluiting op je tv en op je laptop/pc? Dan is het ook mogelijk om je laptop/pc via een HDMI-kabel rechtstreeks aan te sluiten op je tv.

Helaas is het niet mogelijk om New Faith Network naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), Chromecast Build-in (ingebouwde chromecast), de internetbrowser van een smart tv en Android TV-boxen.