Waarom laadt/opent de pagina van New Faith Network niet?

Laadt/opent New Faith Network niet? Dit komt meestal door problemen met je internet verbinding, met je apparaat, of met je account. Om verder te kunnen kijken, controleer eerst of er een ‘error’-bericht op het scherm verschijnt. Volg de stappen in het bericht om de problemen op te lossen.

Staat er geen error-bericht? Dan kun je het probleem opzoeken in de ‘meest gestelde vragen’ (FAQ) op de hulppagina van New Faith Network.

Veel voorkomende problemen:

1. Website werkt niet op mijn Smart-TV
  2. Chrome Cast werkt niet in combinatie met mijn iPhone of Tablet
  3. Waarom zie ik geen Playknop en alleen een afbeelding?