Hvorfor endrer vi prisene fra 8 Mars 2021?

Vi started i 2017 New Faith Network som den første kristne streaming tjenesten i Europa. Siden den gang har vi vokst i et utrolig tempo.

Det største tilbudet av kristne filmer og serier, Slik som toptitlene Overcomer, War Room og God bless the Broken Road

Lansering av vår app for Smart TV, Smarttelefon og tablett.

• Lansering av New Faith Network i andre land fra Norge i nord og helt til New Zealand.
  • Derfor vil vi takke deg som abonnent for alt du har gjort for oss. Og vi vil fortsette å gjøre våre tjenster bedre og større. Og vi har mange flotte ting på gang i 2021.
  • Vi vil fortsette å utvide vårt tilbud med de beste filmerne og seriene.
  • Nye filmer og serier for de minste.
  • Ende flere egen produksjoner, for unge og gamle.
  • Fortsette å utvikle vår app og utvide tilgjengeligheten til flere apparater.

Med dette ønsker vi å forbedre Seeropplevelsen for deg og dine og tilby deg enda mer av det kristne budskapet du elsker. Så det er mye å glede seg over.

For å kunne fullføre disse planene må vi endre litt på prisen på ditt New Faith Network medlemskap. Fra 7 Mars vil prisen være 89 NKr for et månedlig abonement og 890 Nkr for et årlig abonement.

Visst du allerede har et abonement trenger du ikke gjøre noe, du kan fortsette å se uten problemer.

Du vil fortsatt bruke ditt nåværende årsabonement. Den nye prisen trer i kraft når ditt gamle abonement utløper.

Du trenger ikke gjøre noe med dette, du kan fortsatt se uten noen bekymringer.

Vil du ikke lenger bruke dette tilbudet med det største utvalget av kristne filmer og serier skal du huske på at du er ikke forpliktet til noe, du kan alltid kansellere ditt abonement. Du gjør dette med noen få klikk på innstillingene i din profil.

Er det noe du lurer på eller trenger hjelp med, er det bare å ta kontakt! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst i høyre Hjørne.