Abonnementet mitt er avsluttet, hvorfor?

Har du lyst til å se filmer, men du kan bare spille av trailere?

Da betyr det at abonnementet ditt er kansellert. Abonnementet ditt blir avsluttet hvis betalingen mislykkes. Dette kan for eksempel skyldes for lav saldo i bankkontoen din. Du vil motta en e-post fra oss om at abonnementet ditt er avsluttet.

Hvis du har spørsmål om dette, kan du kontakte supportteamet vårt ved å klikke på den røde konvolutten nederst til høyre. Vi hjelper deg gjerne.