Endre profilinnstillingene:

Profilinnstillingene dine kan du endre på i siden for profilinnstillinger. Profilinnstillingene finner du oppe til høyre i vinduet. Klikk på «endre» i personinnstillingene dine. Her kan du endre innstillingene.

Glemt passord:

Du kan endre passordet ditt i dine profilinnstillinger. Profilinnstillingene finner du oppe til høyre i vinduet. Har du glemt passordet ditt, kan du be om et nytt i innloggingsvinduet ved å klikke på «Glemt passord?».

Si opp abonnementet:

Vil du si opp abonnementet eller slette kontoen din? Det kan du gjøre i dine profilinnstillinger. Profilinnstillingene finner du oppe til høyre i vinduet. Klikk på «endre» under «abonnement». Her kan du avslutte abonnementet.