Hvordan fungerer brukerprofiler?

Hvis du har en aktiv premiumkonto, så er brukerprofiler tilgjengelige for deg. Ved hjelp av brukerprofiler kan hvert familiemedlem ha sin personlig liste over favoritter og også sin egen liste for å kunne fortsette å se filmer og serier der de sist sluttet.

Det er mulig å ha opptil 4 profiler per premium abonnement.

Man kan kun opprette profiler ved å bruke nettsiden vår, du kan opprette dine profiler ved å følge disse trinnene:

1. Klikk på ikonet øverst til høyre på skjermen

2. Velg konto

3. Scroll ned til “medlemskap”

4. Klikk på “+”

5. Fyll inn brukernavnet ditt og bekreft.

For å kunne bytte mellom brukerprofiler, klikk på ikonet øverst til høyre og velg: “Bytt Profil” etter å ha gjort dette vil du få muligheten til å bytte mellom dine personlige profiler.